fredag 30 juni 2017

Selmas spa

Jag har aldrig varit på ett spa. Förrän nu.

För att sprida lite allmänbildning så kommer Spa från den Belgiska orten Spa där man var tidig med kurbad och vi har ett Spa på bara ett par stenkasts avstånd från oss, i Sätra Brunn, men vi tog ändå Selmas Spa i Sunne.

Efter en intensiv midsommarvecka och helg var det alldeles nödvändigt med några dar att hämta andan och här är en liten recension av två dagar hos Selma i Sunne:

Fräscht och fint och ett bra pris om man använder Coops Hotellpremie. Ett väldigt bra pris. En trogen gäst jag pratade med i bastun blev verkligt förvånad över priset.

Frukostvåffla
Dom har en massa olika program som massage, spinning och diverse gruppträningar, men vi var rätt nöjda med att bara bada i bassängerna, bubbelpoolerna och bastun. Dom har en del regler med tider när barn får bada och det är bra. Även om vi älskar barn så blir det lite väl stimmigt med bomben i bassängen. Nu kunde vi simma lite och slappa i vilstolarna vid bassängkanten.

Bra mat i restaurangen även om vi den första kvällen fick vänta lite väl länge på maten och fick påminna om drycken. Men jag är alltid snäll, det kanske var inkörningsproblem så här tidigt på säsongen. Och har man sett Fawlty Towers vet man hur det kan gå till i ett restaurangkök och andra kvällen fanns inget att klaga på. Tvärtom.

Och all personal är så där riktigt värmländskt trevlig så det nästan är jobbigt. Ett trevligt spa, rekommenderas. Och kanske vi provar Sätra Brunn nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar