fredag 4 augusti 2017

Throwback Öland

Kryddträdgården bakom hotellet var imponerande
Googles Photos, Facebook o Microsofts Onedrive är bussiga och påminner nästan varje dag om nåt gammalt kul man varit med om. För fem år sen var det det här, jag blev sugen på en repris.

Vi hamnade i Borgholm den gången, idag för fem år sen. Vi hade lite mankemang med vår bokning, hade bokat ett lite enklare ställe utanför Borgholm men blev ombokade hit i stället, en riktig vinstlott för vi hamnade på Karin Franssons Hotell Borgholm.

Hotell Borgholm brann ner 2004, återuppbyggdes och Karin Fransson, "känd från radio och TV" är kökschef där numera så det är ingen snabbmat precis. Vi åt "finsmakarmenyn" den gången, också det nån slags kompensation för missen i bokningen. Fem rätter den ena godare än den andra och det är inte underligt att Hotell Borgholm fick en stjärna hos Michelin föra året. Man kan inte äta en godare middag.

Herr o fru Fransson
Men smakar det så kostar det och jag ser att priserna har gått upp en del men banne mig ska vi inte unna oss en middag igen hos Karin Fransson på Hotell Borgholm, gärna "Finsmakarmenyn".

Tack Google Photos för den här återblicken och nu gäller bara att hitta nåt som vi har anledning att fira, eller det kanske räcker med att det var fem år sen vi åt den där "Finsmakarmenyn" senast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar