onsdag 11 oktober 2017

Sverker och surgubbar

Sverker Olofsson är fortfarande en auktoritet i samhället och senast hade han på News55-siten en fundering om surgubbar. Vad nu surgubbe betyder, det är ju viktiga frågor vi irriterar oss på.

Här är vår partiledare i FIS på ovanligt gott humör
Sverker har gått igång på stora frågor. Verkligt väsentliga samhällsproblem som sillburkar (etiketten går inte att få bort) IKEA:s påslakan (saknar hål i hörnen) och SVT:s alla trailers för kommande TV-program.

Och det har egentligen inget med "surgubbe" att göra att irritera sig på sånt, det visar snarare att man engagerar sig i samhället. Jag hör dessutom till stödtrupperna i ett intressant parti, FIS (Förbannat irriterande surgubbar) som kommer att bli att räkna med inför valet nästa år, och det är stora frågor som diskuterats i  FIS Facebooksgrupp där i första hand det hägrande partistödet driver partiledningen och ofta diskuteras. Dagsnoteringen är 967 medlemmar med en och annan kändis som frontfigur.

Så här i Mitt Sjuttital med klimatförändringar, masskjutningar i USA, Trump i största allmänhet, flyktingfrågan, Katalonien, Syrien, IS, kärnkraft - listan kan göras hur lång som helst med diskussionsämnen men då är det tacksamt att få diskutera etiketterna på sillburkar ibland. Bra tänkt Sverker! Vi är ju inte surgubbar fördenskull och kan behöva ett litet partistöd (eller gärna ett stort).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar